Eveniment „Oportunităţi de promovare a afacerilor în mediul online prin instrumentele Google”, 11 noiembrie 2015, Timisoara

No Comments

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest implementează politica de dezvoltare regională din România, aflată acum la peste 16 ani de la crearea celor opt regiuni de dezvoltare.

Începând cu 1 ianuarie 2015, ADR Vest, alături de partenerii săi din cadrul Consorţiului RO-Boost SMEs, a devenit organizaţie gazdă a platformei Enterprise Europe Network (EEN) finanţată de către Comisia Europeană, pentru regiunile Vest şi Sud Vest.

EEN este o reţea europeană prezentă în peste  40 de ţări care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri, prin furnizarea de servicii suport şi consultanţă personalizate.

Aceste servicii cu valoare adaugată vor fi furnizate prin intermediul organizării de evenimente, training-uri, mentoring,  întâlniri, activităţi de brokeraj şi misiuni economice.

În acest context, vă invităm, împreună cu Google România, la un eveniment de informare cu privire la oportunităţile de promovare în mediul online, având ca scop sprijinirea firmelor din Regiunea Vest în atingerea obiectivelor de business, prin identificarea şi implementarea de soluţii specifice de marketing.

Evenimentul îl va avea ca speaker pe Dl. Dan BULUCEA, Country Manager Google România, responsabil de dezvoltarea prezenţei si strategiei Google în ţara noastră. Având peste 20 de ani de experienţă în industria TIC din Europa Centrala şi de Est, în diverse roluri de management, marketing, vânzări sau business development, Dl. Dan Bulucea va susţine o prezentare şi apoi va conduce o dezbatere interactivă axată pe:

– principalele tendinte în tehnologie si impactul lor în viaţa noastră şi în business;

– evoluţia modelelor de business, competitivitatea, măsurarea performanţei sau dezvoltarea unui brand online;

– studii de caz.

Agenda evenimentul poate fi consultat aici…

Evenimentul „Oportunităţi de promovare a afacerilor în mediul Online prin instrumentele Google” avea loc in data de 11 noiembrie ac.  începând cu ora 10.30 la Centrul de Conferinţe City Business Centre (Piaţa 700 Timişoara) Corp D sala de Teleconferinţă.

Astfel, vă rugăm să ne comunicaţi disponibilitatea Dumneavoastră de a participa la acest eveniment,  până la data de 6 noiembrie a.c. la următoarele date de contact:

  • Dna Daniela Copaci 0256 491 981 sau la adresa de e-mail daniela.copaci@adrvest.ro
  • Dl Cristian Goţia 0256 491 981 sau la adresa de e-mail cristian.gotia@adrvest.ro

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

More from our blog

See all posts
No Comments