Partenerii confirmă încrederea

ADR Vest, organizațiile nonguvernamentale și mediul de business depun eforturi susținute pentru crearea de oportunități și parteneriate win-win în Regiunea Vest

Regiunea de Vest

Website:  www.regiuneavest.ro

Asociatia Automotivest

Asociatia Tehimpuls

TehImpuls – Centrul Regional de Inovare şi Transfer Tehnologic – este un organism non guvernamental, non profit, cu personalitate juridică, înfiinţat în anul 2006 în cadrul Strategiei de Inovare Regională a Regiunii Vest. Printre membrii fondatori ai Asociaţiei Tehimpuls se numără 4 universităţi regionale, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, două asociaţii multidisciplinare și doua companii. Rolul Tehimpuls este de a acţiona ca o interfaţă regională între cererea şi oferta de inovare, în scopul creşterii competitivităţii mediului economic din Regiunea Vest prin implementarea de soluţii inovatoare în întreprinderi şi eficientizării domeniului cercetării, prin promovarea şi comercializarea produselor inovatoare existente.

Adresa:
Timişoara, jud. Timiş
Str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5

Website:
www.tehimpuls.ro

Coordonate GPS:
45 45 21.459 N, 21 13 52.240 E

ERNACT

Reteaua Regiunilor Europene pentru Aplicarea Tehnologiei Comunicaţiilor

Website: www.ernct.eu

ADR Vest

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest implementează politica de dezvoltare regională din România, aflată acum la peste 16 ani de la crearea celor opt regiuni de dezvoltare. În această perioadă, ADR Vest a gestionat programele Phare Coeziune Economică şi Socială, programele cu finanţare naţională, Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 şi, din 2013, Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice. Pe lângă acestea, ADR Vest a implementat proiecte regionale cu finanţare de la Comisia Europeană, a sprijinit investitori strategici pentru localizarea în Regiune, a susţinut inovarea şi clusterele în sectoarele automotive şi tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor şi a promovat partenerii regionali la nivel internaţional.

Website:
www.adrvest.ro

Adresa:
Timişoara, jud. Timiş
Str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5
Coordonate GPS: 45 45 21.459 N, 21 13 52.240 E